Polski English Русский Magyar

Salag

Tanácsok és megoldások

A Salag termékek az épitőipari befejező munkálatok legjobbjai,  inovációs megoldásokkal, szabadalmazottak. A termékek használatának támogatására, az Önök által felvetett próblémák és felvetéseinek realizálása. A szakembereink rendelkezésükre állnak. Szívesen válaszolnak kérdéseikre, várják véleményüket a termekeinkkel kapcsolatban, esetleg érdekesnek tetsző megoldásaikat, javaslataikat.  

Van kérdése? Tanácsot szeretne kérni? Telefonáljon a +48 87 56542 22, vagy irjon a help@salag.com.

Nem sokára külön infovonalat létesitűnk Ügyfeleink részére.

A termelési nszakértő segit Önöoknek, hogy szinkompozició szemszügéből, illetve a legujabb trendeket szem előtt tarta válasszák ki a terméket. 

Amennyiben próblémáik vannak a termékünkkel kapcsolatban, szerelési módszerével, vagy netán specifikus megoldást keresnek - állunk rendelkezésükre.

Annak ellenére, hogy tőbbszintű ellenőrzési rendszer müködik a Salag cégnél, néha előfordulnak reklamációk. Nem futamodunk meg előlük. Segitünk Önöket ezen átmenni ezene a procedurán lehetőleg legkényelmesebb módon.

A fejújitás nagyon simán ment. Az NG rendszer alkalmazásával sokkal hamarabb tudtam beköltözni, mint gondoltam volna.

Adam Raciborzból

Érdekes megoldások

A Salag termékek sok érdekes megoldást alkalmaznak. Ezen termékek segítségével  komfortosan és korszerűen tudják befejezni megálmodott lakásukat, vagy házukat.

Podlószegélyek gyorsszerelése, beütő dűbelell

A beütő dűbellel történő szerelés tartós és megbízható eredménnyel rögzíti a padlószegélyeket a falfelülethez. Főbb előnye a profil egyszerű és gyors rögzítése. A szereléshez csupán egy furógép, illetve a dűbellel megegyező 5 milliméter vastagságú furószár szükséges. A padlószegélyen keresztül egy lyukat fúrunk a falba, majd belehelyezzük a beütő dűbelt és kész.

Görbe falak, nem próbléma

Amenyiben lakásában íves megoldású falakat tervezett, gondolni kell az esztétikus befejezésre is. A hajlékony szegélyek megoldást jelentenek még görbe falaknál is.

Szabálytalan sarkok, illetve azok esztétikus befejezése

Egyre gyakrabban fordul elő a modern belső épitészben, hogy az egyenes szögű falélt szabálytalan elrendezésü falak váltják fel. A Salag cég az ilyen esetekre is ideális megoldást ajánl.

Az audió instaláció elrejtése

Ismerös a helyzet ? A hangszoró kábelei szét vannak húzva az egész szobában? Az öt hangszorós  házi mozi rendszer kilométeres vezetékek produkál, amelyeken között botladozunk, és zavarnak a takaritásban. Ideális belső elrendezés, felesleges kábelek nélkül - van erre egy jó javaslatunk.

Hidegburkolati PVC és fémprofilok, kiegészítők: Pozitív élvédő profil, Negatív élvédő profil, Külső szögletes profil, L Típusú élvédő profil, Dilatációs profil, „Listello” profil, Tömítő profil csempére, Ovális kád profil, Univerzális öntapadós kádszegély, Előre beépíthető kádszegély, Kádszegély, Fugakeresztek/Fugaékek, Listello alumínium profil, Listello alumínium profil, „T” profil ívekhez, L Élvédő hajlítható profil, L Élvédő profil, Lezáró profil, Négyzetes záróprofil, Ovális pozitív profil, Negatív profil, Burkolatkiegyenlítő indítóprofil, Vízorr profil, Burkolatváltó T profil, keskeny, Burkolatváltó T profil, széles

Általános építkezési profilok: Ajtó pánt, Negyedhenger/befejező lábazatok, PVC Élvédő, Gipszkarton élvédő, Hálós élvédő profil, Hajlítható gipszkarton élvédő profil, Befejező munkálatok gipszkarton lezáró profilja, Univerzális gipszkarton profil, Klinkertégla távtartó/Klinkertéglához dilatációs szegély

Bútor profilok: ABS Bútorlap élzárók, LP4 Bútorlap profilok, LP5 Bútorlap profilok, LP Munkalap profil, LP1 Munkalap profil, Lezáró szegély, Lábazatvédő profil, Bútorlábazat, „H” profil, Bútorprofil, Konyhai munkalapok profiljai, Ráfutó profil lábtörlőkhöz, Bútorredőny rendszer, Filc alátétek, LCD/RTV kábelcsatorna

Kábelcsatornák: Kábelcsatorna IL6025, Kábelcsatorna IL5017, Kábelcsatorna IL3517, Kábelcsatorna IL2012/2017

: WPC terrace boards

© 2021 Salag. All rights reserved.