Polski English Русский Magyar

Salag

Tanácsok és megoldások

A Salag termékek az épitőipari befejező munkálatok legjobbjai,  inovációs megoldásokkal, szabadalmazottak. A termékek használatának támogatására, az Önök által felvetett próblémák és felvetéseinek realizálása. A szakembereink rendelkezésükre állnak. Szívesen válaszolnak kérdéseikre, várják véleményüket a termekeinkkel kapcsolatban, esetleg érdekesnek tetsző megoldásaikat, javaslataikat.  

Van kérdése? Tanácsot szeretne kérni? Telefonáljon a +48 87 56542 22, vagy irjon a help@salag.com.

Nem sokára külön infovonalat létesitűnk Ügyfeleink részére.

A termelési nszakértő segit Önöoknek, hogy szinkompozició szemszügéből, illetve a legujabb trendeket szem előtt tarta válasszák ki a terméket. 

Amennyiben próblémáik vannak a termékünkkel kapcsolatban, szerelési módszerével, vagy netán specifikus megoldást keresnek - állunk rendelkezésükre.

Annak ellenére, hogy tőbbszintű ellenőrzési rendszer müködik a Salag cégnél, néha előfordulnak reklamációk. Nem futamodunk meg előlük. Segitünk Önöket ezen átmenni ezene a procedurán lehetőleg legkényelmesebb módon.

A fejújitás nagyon simán ment. Az NG rendszer alkalmazásával sokkal hamarabb tudtam beköltözni, mint gondoltam volna.

Adam Raciborzból

Érdekes megoldások

A Salag termékek sok érdekes megoldást alkalmaznak. Ezen termékek segítségével  komfortosan és korszerűen tudják befejezni megálmodott lakásukat, vagy házukat.

Podlószegélyek gyorsszerelése, beütő dűbelell

A beütő dűbellel történő szerelés tartós és megbízható eredménnyel rögzíti a padlószegélyeket a falfelülethez. Főbb előnye a profil egyszerű és gyors rögzítése. A szereléshez csupán egy furógép, illetve a dűbellel megegyező 5 milliméter vastagságú furószár szükséges. A padlószegélyen keresztül egy lyukat fúrunk a falba, majd belehelyezzük a beütő dűbelt és kész.

Görbe falak, nem próbléma

Amenyiben lakásában íves megoldású falakat tervezett, gondolni kell az esztétikus befejezésre is. A hajlékony szegélyek megoldást jelentenek még görbe falaknál is.

Szabálytalan sarkok, illetve azok esztétikus befejezése

Egyre gyakrabban fordul elő a modern belső épitészben, hogy az egyenes szögű falélt szabálytalan elrendezésü falak váltják fel. A Salag cég az ilyen esetekre is ideális megoldást ajánl.

Az audió instaláció elrejtése

Ismerös a helyzet ? A hangszoró kábelei szét vannak húzva az egész szobában? Az öt hangszorós  házi mozi rendszer kilométeres vezetékek produkál, amelyeken között botladozunk, és zavarnak a takaritásban. Ideális belső elrendezés, felesleges kábelek nélkül - van erre egy jó javaslatunk.

Lépcső profilok: Aluminium csúszásgátlóprofil, Alumínium csúszásgátló lépcsőprofil, Csúszásgátló profilok, Csúszásgátló lépcsőprofil, Csuszásgátló gumis lépcsőprofil, C34 Lépcsőprofil, C45 Lépcsőprofil, S01 Lépcsőprofil, S02 Lépcsőprofil, S03 Lépcsőprofil, S04 Lépcsőprofil, S05 Lépcsőprofil, A04/M04 Lépcsőprofil, barázdált, Z Lépcsőprofil, FÉLKÖRÍVES LÉPCSŐ PROFIL, OVÁLIS LÉPCSŐ PROFIL, LAPOS LÉPCSŐ PROFIL

Hidegburkolati PVC és fémprofilok, kiegészítők: Pozitív élvédő profil, Negatív élvédő profil, Külső szögletes profil, L Típusú élvédő profil, Dilatációs profil, „Listello” profil, Univerzális öntapadós kádszegély, Előre beépíthető kádszegély, Fugakeresztek/Fugaékek, „T” profil ívekhez, L Élvédő hajlítható profil, L Élvédő profil, Lezáró profil, Négyzetes záróprofil, Ovális pozitív profil, Negatív profil, Burkolatkiegyenlítő indítóprofil, Vízorr profil, Burkolatváltó T profil, keskeny, Burkolatváltó T profil, széles

Általános építkezési profilok: Ajtó pánt, Negyedhenger/befejező lábazatok, PVC Élvédő, Klinkertégla távtartó/Klinkertéglához dilatációs szegély

Bútor profilok: ABS Bútorlap élzárók, LP/LP1Bútorlap profilok, LP2/LP3Bútorlap profilok, LP4 Bútorlap profilok, LP5 Bútorlap profilok, LP Munkalap profil, Lezáró szegély, Lábazatvédő profil, Bútorlábazat, „H” profil, Bútorprofil, Konyhai munkalapok profiljai, Ráfutó profil lábtörlőkhöz, Bútorredőny rendszer, LCD/RTV kábelcsatorna

Kábelcsatornák: Kábelcsatorna IL6025, Kábelcsatorna IL5017, Kábelcsatorna IL3517, Kábelcsatorna IL2012/2017

: WPC terrace boards

© 2021 Salag. All rights reserved.